maart 29, 2016 3

New in: suede sneakers for Spring

Hi guys! So, like many others I completely fell in love with the Fenty x Puma sneaker editions but I just didn’t manage to get my hands on them! They really sold out quickly. After declining to pay twice the amount via platforms like eBay, I kind of settled with the fact I probably wouldn’t be able to add them to my sneaker collection (since, well, second hand sneakers sound like quite the challenge as well). Because of the immense popularity look-a-likes started to rise and I finally found some really nice ones at Sacha that aren’t just copies, but simply sneakers that are very much inspired by the Fenty’s whilst still being unique enough. They also are made of real suede and the soles are so comfortable. These will definitely become my go to shoes this Spring.

NL: zoals hoogstwaarschijnlijk velen van jullie ben ik ook helemaal verliefd geworden op de Fenty x Puma sneakers, maar is het me helaas niet gelukt deze te bemachtigen! Ze waren echt zó snel uitverkocht. Omdat ik nou ook niet helemaal zin had om twee keer zoveel te gaan betalen via eBay, besloot ik dat ze misschien niet voorbestemd waren. En over een tijdje een tweedehands paar aan de haak slaan, klinkt nou ook weer niet zo fris. Wel viel het me op dat er steeds meer look-a-likes op de markt kwamen en eindelijk was Sacha Shoes daar met de perfecte versie! Niet gewoon gekopieerd, maar simpelweg geïnspireerd op de Fenty’s en nog steeds eigen genoeg. Ook zijn ze gemaakt van echte suède en zijn de zolen erg comfortabel. Dit worden gegarandeerd mijn favorieten deze lente! Samen met mijn all-time favoriet bikerjasje natuurlijk.

Sacha Shoes suède sneakers / Sandro Paris biker jacket

Tags: , , , , , ,

3 COMMENTS to “New in: suede sneakers for Spring”

 1. Patricia schreef:

  That biker jacket is amazing!
  xoxo
  https://www.bloglovin.com/blogs/donkeycool-4487669

 2. Jiska Style schreef:

  Wauw! Die schoenen zijn echt super nice!

  http://www.jiskastyle.blogspot.com

 3. Joey schreef:

  Love these trainers, maybe even more than the original Puma ones! x

  http://www.northernmagpie.com/

Leave a Reply