juli 28, 2014 1

Wish list: Beach cravings

Even though I have already tried about ten bikini’s and swimsuits this year, I still haven’t found a perfect match. For the last couple of years I mostly scored super colorful pieces and currently I’m in the mood for simplicity, like the white bikini above but also classics like the polka dotted fifties swimsuit. To team it up I searched for a couple of breezy pieces that easily go with everything. What’s your favorite?

NL: Ook al heb ik inmiddels al zo’n tien bikini’s en badpakken gepast dit jaar, mijn ultieme match is nog niet gevonden. De afgelopen jaren heb ik vooral super opvallende bikini’s aangeschaft en ik ben nu wel een beetje klaar voor wat meer eenvoudige stukken, zoals de witte bikini die hierboven te zien is, maar ook klassiekers als het fifties badpak met polkadots. Om de look af te maken heb ik ook enkele luchtige stukken geselecteerd die makkelijk met alles kunnen worden gecombineerd. Wat is jouw favoriet?

Lascana polkadot badpak / Aritzia crop top / Buffalo bikini / Vero Moda shorts / Pieces sandalen / Linda Farrow Luxe zonnebril

Tags: , , , , , , , ,

ONE COMMENT to “Wish list: Beach cravings”

  1. FashionMusings schreef:

    Supermooi badpak! x-o

Leave a Reply