oktober 7, 2014 1

Wish list: Winter preparations

So, unfortunately it’s time to stop wearing camis and start wearing bras again and clearly there aren’t any excuses to call this a good thing. Praise the lord for all the pumpkin spice latte rants! Ha. No. Joking. Since the cold season has just about started it’s definitely time to pile up on coats and sweaters. Fluffy sweaters. Chunky sweaters. You simply can’t have enough of them and some days you’ll love them more than your own boyfriend. To give you some ideas and inspire you I’ve made a new selection of pretty things to keep you warm, plus some stuff to wear this with. What’s your favorite piece?

NL: Het is helaas weer tijd om al die dunne cami’s in de kast te hangen en om weer te beginnen met het dragen van beha’s en er zijn geen excuses om dit goed te praten. Maar gelukkig worden we visueel voldoende volgegooid met pumpkin spice latte’s. Ha. Nee. Grapje. Aangezien het koude seizoen dan eindelijk van start is gegaan, is het tijd om een flinke hoop jassen en truien in te slaan voordat het te laat is. Donzige truien. Grove truien. Je kunt er simpelweg niet genoeg van hebben en op sommige dagen zul je meer van ze houden dan van je eigen vriendje. Om je te inspireren heb ik een selectie gemaakt van enkele mooie dingen die je warm zullen houden, en wat items om dit mee te combineren. Wat is jouw favoriet?

Y.A.S bikerjas / Selected Femme jas / Love Stories bralette / Y.A.S shirt / Selected Femme scuba rok / Nike sneakers

Tags: , , , , , , , , , ,

ONE COMMENT to “Wish list: Winter preparations”

  1. FashionMusings schreef:

    The leather jacket is incredible!!! GORGEOUS

Leave a Reply