maart 20, 2014 2

Wish list: Leo

It’s been awhile since I’ve put together a wish list, even though I’ve seen so many beautiful things over the last couple of months! I came upon this leopard blazer and decided to make it the center of this list, accompanied by things that would be a great match. Nothing beats the classics.

NL: Ondanks dat ik zoveel mooie items heb gezien de afgelopen tijd, was het deze blazer met panterprint die mij overhaalde weer eens een nieuwe wish list te maken. Er gaat niets boven een klassieker als deze, die ik daarom ook met enkele van mijn favoriete classics heb gecombineerd. Ongeveer de helft van mijn aankopen de laatste tijd lijkt te bestaan uit cami’s – inderdaad niet heel praktisch in Nederland – en ook deze kanten variant van Vero Moda heeft weer mijn hartje veroverd… Should I, could I? En hoewel de Givenchy sandalen enorm buiten mijn budget vallen, kon ik het niet laten deze aan de look toe te voegen. Dromen kan altijd.

Vila panter blazer / Vero Moda top / Selected tas / Vila print broek / Givenchy sandalen

Tags: , , , , , , , , , , ,

2 COMMENTS to “Wish list: Leo”

Leave a Reply