maart 9, 2016 2

Hats & caps inspo

After having worn too many hats years ago I’ve been on a break for quite a while, but I have to admit they start to intrigue me again! I do have to say I always bring a cap with me to protect me from the rain (best buy ever) and I’ve bought some beanies over the past few years but haven’t really started wearing them yet. Seeing all the pretty shots from Fashion Week (which was cold, very cold) I’m definitely getting inspired to try more hats again.

NL: nadat ik jarenlang veel te veel hoedjes heb gedragen, heb ik de afgelopen periode nogal een break hiervan gehad, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik ze eindelijk weer leuk begin te vinden! Ik heb weliswaar altijd een petje bij me, maar dat is vooral als bescherming tegen de regen (één van mijn betere aankopen) en ik heb de afgelopen tijd ook zeker wel wat leuke beanies verzameld. Nu ik weer alle leuke shots van Fashion Week voorbij zien komen, krijg ik gelukkig eindelijk weer inspiratie om meer hoeden en caps te dragen! Ik zag al een paar goede classics bij Hatstore, maar H&M heeft zeker ook een aantal mooie. Decisions, decisions…

Pictures via Tumblr

Tags: , , ,

2 COMMENTS to “Hats & caps inspo”

  1. MariellevRooy schreef:

    Oeh leuk! Gelukkig schijnt de zon weer en hebben we ze (nog) niet nodig haha ;) Die groene is wel heel mooi!

    xM

  2. Dani93 schreef:

    Love this!! Should get some more beanies as well

Leave a Reply