december 16, 2016 5

Christmas sparkles

English // If you know me well enough, it’s been pretty hard to miss my utter obsession with anything gold over the past years. Whether is a lurex sweater or gold cutlery: pretty much everything will get me excited. Luckily for me there’s been a LOT of gold pieces around because of the holidays, so I decided to show you some of my recent faves. Links below!

Dutch // Wie me een béétje kent, weet dat ik al jaren een best behoorlijke obsessie voor goud heb. Of het nou in de vorm van een lurex trui is (ra-ra, wat heb ik as we speak aan?) of de zoveelste gouden kandelaar: ik kan er nou eenmaal moeilijk nee tegen zeggen. Gelukkig voor mij is er nooit een teveel aan gouden spulletjes in de kerstperiode en vandaar dat mijn hele huis er in de decembermaand vol mee staat…

Samen met Blokker besloot ik er deze periode écht alles uit te halen; hierboven het resultaat! Vooral de bestekset is natuurlijk mijn favoriet (eten+goud, hallo!) en deze is ook nog eens zó betaalbaar: €49,95 voor de hele set van 24 stuks! Aangezien alles al een beetje vol staat, besloot ik dat mijn tropische plantjes maar als kerstboom moeten dienen…

Via Blokker: gouden bestekset (zie hier in koper) / kandelaars / sneeuwbol / kaarsen / ster-ornament / ombré vaas en waxinelichthouder — check de winkel of webshop voor een hele hoop meer kerstdecoraties!

Tags: , , , , , , ,

5 COMMENTS to “Christmas sparkles”

 1. marjolein93 schreef:

  Aaaah omg die bestekset! *hearteyes*

 2. AMANDLA schreef:

  THIS IS GETTING ME SO ADDICTED TOO!

  x-AMANDLA

 3. Esmee schreef:

  Wauwie! Dat gouden bestek ja! Zo lang al naar op zoek!

  xox,

  Es.

 4. Marije schreef:

  Pretty!!

Leave a Reply