oktober 26, 2015 2

Greece

As you might have noticed on Instagram I’ve been at the Greek island Kos for a week and had the most incredible time. Advantages of going off-season means having all the space you could ever wish for, a front row seat at every seaside restaurant and perfect Indian Summer temperatures instead of blazing hot desert heat. After a couple of nights at Lambi Beach, which is a little bit smaller and local, we switched for Kos Town and stayed at the beautiful Kos Aktis Art Hotel. Very recommendable, especially for a short holiday before or after Summer! My wardrobe for the week consisted of light-weight, cotton pieces and I can’t remember ever taking these espadrilles off.

NL: Zoals jullie misschien al opgevallen was via Instagram ben ik deze maand een weekje naar het Griekse eiland Kos geweest! Heb het echt heerlijk gehad, vooral na alle drukte van de afgelopen maanden. Ook heeft het flink wat voordelen om in het laagseizoen naar dit eiland te gaan: zo heb je werkelijk alle ruimte voor jezelf, de beste plekjes in elk restaurant en misschien wel betere temperaturen dan tijdens de echte zomer. We hebben zelfs nog heerlijk kunnen zwemmen – in de zee! Na een paar nachtjes aan het kleinere Lambi Beach zijn we naar Kos-Stad verhuisd en hebben we hier in het Kos Aktis Art Hotel geslapen, een modern hotel direct aan het water. Kos is echt een aanrader, zoals eigenlijk alle Griekse eilanden! Mijn koffer zat vol lichtgewicht en veelal katoenen kleding en deze espadrilles hebben me – weer – mijn vakantie door geholpen. Op naar een tweede paar.

Selected Femme t-shirt en espadrilles / H&M shorts / Marc Jacobs backpack / Fashionology jewelry / Ray-Ban sunglasses

Tags: , , , , , , , ,

2 COMMENTS to “Greece”

  1. yuka schreef:

    how fun! you look so cute!

  2. Emma schreef:

    such a gorgeous look!!

    Emma xx
    http://iemmafashion.com/

Leave a Reply