oktober 13, 2015 0

Quilted

So I’m all up (or maybe even only up) for slouchy sweaters this Fall and fell in love with this sweater so badly. The extra long sleeves might not be the most practical when at the office, but they do keep me so warm! And it’s even a little see-through… Big bonus. I teamed with Duifhuizen tassen en koffers to create a ‘Not my boyfriends business’ inspired look, so clearly went for my all-time favorite ripped jeans to complete the outfit. I absolutely love wearing more manly pieces of clothing, but almost every time combine this with something sexy, like heeled shoes or a pretty purse. This Michael Kors purse ended up being the perfect touch of femininity the look needed.

NL: Ik ben behoorlijk in staat om de komende maanden enkel nog oversized truien te dragen en was dan ook direct helemaal verliefd op deze trui. De extra lange mouwen zijn misschien niet zo heel praktisch op de werkvloer, maar ze houden me wel zo heerlijk warm! Bonus: de trui is een tikje doorzichtig. Bij Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een tas uitzoeken om vervolgens in een ‘Not my boyfriends business’ look te verwerken, en natuurlijk ging ik voor mijn eeuwig favoriete gescheurde broek om de outfit compleet te maken. Ik hou er enorm van om mannelijke stukken te dragen, maar combineer dit bijna altijd met een vrouwelijke touch als schoenen met hak of een sierlijk tasje. Deze Michael Kors tas was dan ook precies wat de look nodig had!

H&M Trend sweater / Boohoo jeans / Michael Kors purse, courtesy of Duifhuizen tassen en koffers / Sacha boots

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply