oktober 1, 2015 0

My interior vs. sound struggle

My previous speaker system was quite a nice one, but after using it for about two years I was definitely looking for an upgrade. I’ve tried a few over the past years, but it wasn’t upon I stumbled upon this pretty thing that I really wanted to go for one. Yes, I have to admit I was sold on the design – love at first sight, even though that’s not the most important thing when it comes to upgrading your music system of course. I prayed for it to sound good as well, and thank god it did. Music is very important to me, but now I finally also live in a place I’d like to call home, interior design is decisive as well. A big part of my interior was found in thrift stores at incredible prices, but I won’t go for a bargain just because it is one. Design matters and I’m in love with ’60s space age, which also makes this system such a good fit. I would still love to show you the rest of my room but I’m still trying to become less of a hoarder, which I’m really getting way better at, so I will start showing you more than just corners hopefully in the future.

NL: Ik was prima tevreden over mijn vorig speakersysteem, maar na het twee jaar te hebben gebruikt had ik wel echt behoefte aan iets beters. De afgelopen jaren heb ik er een aantal geprobeerd in diverse zaken, maar het was niet voordat ik deze zag, dat ik echt dacht een potentiële kanshebber te hebben gevonden. Ja, ik moet toegeven helemaal verkocht te zijn aan het ontwerp in de eerste instantie, nog voordat ik er naar geluisterd had. Gelukkig is het geluid ook fantastisch. Muziek is echt enorm belangrijk voor me, maar nu ik een plek heb dat ik echt mijn ’thuis’ noem, weegt design ook zeker mee in mijn keuze. Een groot deel van mijn interieur, zelfs enkele designstukken, heb ik gevonden in kringlopen over het hele land, maar ik besluit absoluut niet iets te kopen puur omdat het goedkoop is. Het ontwerp maakt voor mij zo veel uit en als je bedenkt dat ik gek ben op jaren 60 space age, kun je je vast voorstellen dat deze speaker hier goed bij aansluit. Ik wil jullie echt enorm graag de rest van mijn inrichting laten zien, maar dan moet ik echt eerst nog zo’n drie grote opruimbeurten doen… Voor nu dus even hoekjes als deze, hopelijk kan ik in de toekomst meer laten zien!

Vintage lamp en kat / Harman/Kardon Aura speaker / IKEA planten en potten

Leave a Reply