juli 13, 2015 0

Wish list: Summer essentials

It’s been a while since my latest wish list, so with Summer (as in, actual heat) coming up I decided it was time again. I also wanted to share these Selected Femme espadrilles because I’ve been wearing them so, so much lately. Kind of in need of a new pair already – that much. One search that always seems to be a struggle is finding a decent jacket and I’m in absolute awe of this stunning white biker jacket. I’m just a little bit scared it will stain easily… It looks a bit like the Zara one from several seasons ago, only prettier.

NL: Het is een hele tijd geleden dat ik een wish list heb gedeeld en vanwege de zomer was het natuurlijk wel weer eens tijd hiervoor. De Selected Femme espadrilles die je hierboven kunt vinden heb ik zo enorm veel gedragen de afgelopen tijd dat ik ze nog even met jullie wilde delen. Ik heb eigenlijk zelfs al weer een nieuw paar nodig. Een item dat altijd onmogelijk lijkt om te vinden is een mooie jas, of het nu een zomer- of winterjas is, maar deze witte biker jas heb ik zeker op het oog. Ik ben alleen een beetje bang dat er snel vlekken op zullen komen…

Selected Femme biker jas, espadrilles / Vero Moda sweater, rok / Lanvin tas

Tags: , , , , ,

Leave a Reply