mei 12, 2015 1

Summer musthaves

Just in time for my second trip to Thailand I received a little package containing 2 things I had been searching for since at least a year: actually comfortable espadrilles and a mirrorless camera with Wi-Fi. I’ve had my Canon DSLR for over 7 years now and notice I don’t use it a lot anymore because of the weight, but also the need to manually import pictures on my MacBook. When I heard about Wi-Fi cameras for the first time last year, I’ve been thinking of getting one and finally decided to go with the Samsung NX3000. It’s quite light-weight and compact, but I’m also loving the slightly old school design features. Can’t wait to share more updates! Secondly, the shoes. I know espadrilles have been around for a while already, but after trying on so many $20 versions that actually hurt my feet (and not wanting to spend over $200 for something this cheaply made) I decided to go for a slightly more expensive pair from Selected Femme. Guess what? They fit like gloves.

NL: Net op tijd voor mijn tweede trip naar Thailand ontving ik een pakket met 2 items waar ik al meer dan een jaar naar op zoek ben: écht comfortabele espadrilles en een systeemcamera met Wi-Fi verbinding. Ik heb mijn Canon spiegelreflexcamera inmiddels al weer zo’n 7 jaar en gebruik ‘m niet meer zoveel vanwege het extra gewicht in mijn tas, maar ook omdat ik alle foto’s handmatig moet inladen op mijn MacBook. Toen ik vorig jaar over Wi-Fi systeemcamera’s hoorde wilde ik er direct eentje hebben en heb ik nu eindelijk gekozen voor de Samsung NX3000. De camera is vrij licht en compact, wat natuurlijk erg fijn is, maar ook het ietwat klassieke design sprak me direct aan. Eindelijk meer updates! En dan, de schoenen. Espadrilles zijn natuurlijk al een tijdje in de winkels te vinden, maar ik heb inmiddels al zoveel €20 exemplaren geprobeerd die allemaal in mijn voeten sneden. En die designer-versies van €200+ gaan me logischerwijs wat ver voor een dergelijke schoen. Deze, van Selected Femme, waren een tikje duurder dan de normale high-street varianten maar het absoluut waard; ze zitten als pantoffels!

Selected Femme espadrilles / Samsung NX3000

Tags: , , , , , , ,

ONE COMMENT to “Summer musthaves”

  1. Melissa schreef:

    Had een tijdje geleden ook gehoord over wifi camera’s, maar had kort daarvoor nog een spiegelreflex camera aangeschaft. Nog even wachten dus.. en wie weet hebben ze over een paar jaar alweer wat anders :)

Leave a Reply