maart 12, 2015 1

Wish list: Spring fling

Just like pretty much all of you I really really really can’t wait for Spring to arrive! To celebrate it’s upcoming arrival I already made this little wish list of pale pastels and bright whites – clearly with a little hint of black. I was already looking for a light colored trench coat last year but couldn’t seem to find the right one. My ideal color would be off-white or greyish camel, but I gotta admit this pale pink piece is stunning as well! Plus I’m also stocking up on non-denim pants and these striped ones from Vila really have to meet my closet soon. What pieces are you looking forward to wearing this Spring?

NL: Net als de meesten van jullie kan ik echt totaal niet wachten op de lente! Omdat het er heel snel weer aankomt en we gelukkig eindelijk een voorproefje krijgen van de blauwe lucht heb ik een kleine wish list gemaakt van pastelkleuren en witte items, uiteraard met wat zwarte details. Ik was vorig jaar al op zoek naar een lichtgekleurde trenchcoat maar kon het ideale exemplaar onmogelijk vinden. De ideale kleur zou gebroken wit of camel-grijs zijn, maar ik moet toegeven dat dit vaal roze exemplaar ook wel erg mooi is. Ook ben ik enorm veel non-denim broeken aan het inslaan de laatste tijd; deze gestreepte broek van Vila hoort er eigenlijk ook wel bij… Wat ga jij dragen bij het eerste echte zonnestraaltje?

Vila bloemenjurk / Y.A.S trenchcoat / Vila blouse / Aquazzura sandalen / Vila broek

Tags: , , , , , ,

ONE COMMENT to “Wish list: Spring fling”

  1. FashionMusings schreef:

    Die broek is geweeeeeldig! Staat nu ook op mijn lijstje :)

Leave a Reply