februari 27, 2015 0

Inspiration: Adidas

What the immensely popular Nike Free’s meant for the last couple of years, there’s nothing more popular on the streets and in the blogosphere right now than the Adidas Superstar. And I completely understand. These ultimate classics hit the streets again early last year and it’s becoming quite hard to name even one blogger who doesn’t own them. Spotted with green or black details a lot, my preference definitely goes to the all white ones. As much as I love black (and as much you know this), they just look so fresh. Still I’m a little bit indecisive if I’m gonna get a pair or not – for about ]. I do have a couple of Nike’s, but unfortunately notice I don’t end up wearing them enough. There are some items that just seem to be meant for others, despite how much I love them. (Fluffy faux fur coats, bright red pants, Birkenstocks, etc.) Or do I…?

NL: De intens populaire Nike Free’s betekenden heel wat voor de afgelopen jaren, ook voor mij, maar dit stokje lijkt toch echt overgedragen te zijn aan de Adidas Superstar. Is er één schoen die tegenwoordig meer gespot wordt op straat en in de bloggerswereld dan deze klassieke sneakers? Zo ver ik weet niet, en ik begrijp het volkomen. Verschillende Adidas sneakers zijn sinds ongeveer begin 2014 steeds meer te zien op straat en het is bijna moeilijk om een modeblogger te vinden die ze nog niet in haar kast heeft staan. Hoewel ze meestal te zien zijn met groene of zwarte details, gaat mijn voorkeur toch echt uit naar de volledig witte versie. Toch weet ik nog niet zeker of ik ze ga aanschaffen of niet… Ik heb natuurlijk al een aantal Nike’s, en merk dat ik ze niet voldoende draag. Het lijkt alsof sommige items toch meer bedoeld zijn voor anderen, hoe mooi ik ze ook vind. (Denk aan: faux fur jassen, rode broeken, Birkenstocks, etc.) Of moet ik het toch doen…?

Pictures: The Haute Pursuit, Lucitisima, Elle

Tags: , ,

Leave a Reply