januari 20, 2015 2

Wish list: January favorites

Because I too often end up selecting pieces that are anything but appropriate for the current weather type, I’m happy to acknowledge I finally ended up putting some items together which will actually keep you warm. I even included a pair of gloves! I’m absolutely loving this asphalt colored parka which has the perfect amount of oversized to make it appropriate for every situation. Would love to add it to my closet.

NL: Omdat ik te vaak items selecteer die eigenlijk helemaal niet bij de huidige temperaturen passen, ben ik blij dat het me eindelijk gelukt is om wat stukken bij elkaar te zetten die je direct aan zou kunnen. Er zit zelfs een paar handschoenen bij! (Want we weten allemaal hoe lelijk die kunnen zijn…) De donkergrijze parka is absoluut één van mijn favorieten in deze lijst. Hij is net voldoende oversized waardoor ‘ie naar mijn idee prima in alle situaties gedragen kan worden. Leuk met jeans maar ook zeker fijn om een chique zwart jurkje te complementeren.

Y.A.S parka / NEXT sweater / Vila print trui / Saint Laurent shorts / Vero Moda handschoenen / Sophie Bille Brahe oorbel

Tags: , , , ,

2 COMMENTS to “Wish list: January favorites”

 1. Yuko Alesana schreef:

  I want to is also buy and try it: D

 2. Jeanne schreef:

  Very cool picks! The gloves are gorgeous!
  ♥♥♥
  Jeanne
  http://fashionmusingsdiary.com

Leave a Reply