november 24, 2014 5

Buckled up

Even though I’d Iove to say I’m not thinking about holiday outfits at all, I got to admit I definitely am! During the last couple of years I usually ended up wearing an eye-catching dress and chunky ankle boots for some contrast, but I’m also thinking of possibly going all out this year. Still looking for a bright jumpsuit to pair with some high heels. I got these pants some time ago and can’t stop wearing them, they seem to look good with everything! Same thing for the navy heels. Yes, another possibility…

NL: Wie heeft er al een mooie outfit klaar liggen voor de feestdagen? Hoewel ik er ook weer niet teveel moeite aan wil besteden, moet ik natuurlijk wel eerlijk bekennen er in mijn achterhoofd zeker mee bezig te zijn. Voorheen ging ik altijd voor een feestelijk jurkje in combinatie met stoere en relaxte boots voor een mooi contrast, zoals bijvoorbeeld deze look met een opvallend jurkje met floral print en mesh details. Bij korte jurkjes vind ik het altijd wel fijn om de look te downtonen met laarzen. Net als deze wish list van vorig jaar. Aan de andere kant lijkt het me ook wel leuk om eens écht uit te pakken… Bijvoorbeeld met een felgekleurde jumpsuit en hoge hakken.

Recent scoorde ik deze broek die ik inmiddels echt elke week aan heb en ik ben bijna geneigd ‘m ook met Kerst aan te doen… Super fijn in combinatie met een trui maar hij staat ook gegarandeerd mooi bij een overdosis aan glitters of pailletten. Decisions, decisions. Hebben jullie al iets nieuws ingeslagen?

Topshop top / H&M pants / Theyskens’ Theory purse

Tags: , , , , , , , , , ,

5 COMMENTS to “Buckled up”

 1. Jint schreef:

  Heel mooi, vooral de broek met de schoenen!
  Xx
  http://www.vanilla-andvelvet.blogspot.nl

 2. Rachel schreef:

  oooh deze schoenen! ik vind die echt supertof, ze doen me denken aan de ‘gladiator heels’ van jáááren terug van zara die IEDEREEN toen wilde hebben.

 3. End of tenancy schreef:

  Awesome outfit! Love the pants, looks so stylish.

 4. FashionMusings schreef:

  Heeeel mooi! ik ga denk ik toch voor de cliché pailletten, wel zo feestelijk :D

 5. Dress your life. schreef:

  Prachtige outfit en die jumpsuit van Trop Rouge is zo mooi!
  Naomi, x

Leave a Reply