oktober 27, 2014 4

Grey Scaling

After having no success in finding a decent winter coat last year, I decided to just go with whichever I like and comes upon my path this year, even before Winter has actually arrived. Is it just me or is it impossible to find a pretty coat when you really need it? This year I’m either going for short, or really tall ones like this grey piece. It’s got hidden buttons and a belt, which hopefully helps me stay warm even more! Pictures by Yvet.

NL: Na vorige winter totaal geen succes te hebben gehad in het vinden van een goede winterjas, heb ik besloten dit jaar maar gewoon voor al mijn favorieten te gaan ook al is het bij lange na nog niet aan het vriezen. Ligt het aan mij of is het werkelijk onmogelijk een mooie jas te vinden wanneer je ‘m echt nodig hebt? Dit jaar ga ik óf voor kort, of een extra lang exemplaar zoals deze. De knopen zijn verstopt en de jas heeft een riem, dus hopelijk blijf ik hier extra warm in! Heb jij al een warme jas ingeslagen?

Vero Moda jas en blouse / Weekday jeans / Zara laarzen / Theyskens’ Theory tas

Tags: , , , , , , , , ,

4 COMMENTS to “Grey Scaling”

 1. Wow, amazing blog style! Exactly how long have you been blogging for?
  You make runningg a blog look very easy. The
  total glimpse of your website is awesome, let alone the material.

  Thanks!

 2. yuka schreef:

  renee! you look sooo chic! love the grey coat!

 3. Xandra schreef:

  Op de een of andere manier heb ik dit jaar ook enorme moeite met het vinden van een mooie jas, terwijl ik t nu al onwijs koud heb buiten, kun je nagaan. Deze is wel heel tof trouwens, love grijs voor de winter. X

 4. Paulien schreef:

  De lengte van die jas staat je erg mooi!

Leave a Reply