augustus 14, 2014 1

August favorites

The sun might be showing off, but the rain also is. Luckily it’s not getting too cold though, so my wish list for this month contains everything from pieces to stay dry in to items to wear during summer nights and days at the office. I strongly believe you should be able to wear anything you purchase at any place you might be at during your daily life, aside from just a couple of special items to play dress up with.

NL: De zon mag zich dan misschien laten zien, de regen ook. Gelukkig wordt het echter niet al te koud; mijn wish list voor deze maand is dan ook gevuld met dingen om droog in te blijven tot items voor een heerlijke zomeravond en dagen op kantoor. Ik geloof er sterk in dat alles in je garderobe op elk moment gedragen moet kunnen worden, met uitzondering van enkele speciale stukken om je mee uit te dossen.

Selected regenjas / Y.A.S polkadot jurk / Selected boyfriend jeans / Y.A.S body / Miu Miu brogues

Tags: , ,

ONE COMMENT to “August favorites”

Leave a Reply