augustus 27, 2013 0

Shopping tip: Hip Voor Haar

Only for the Dutchies this time! — Vandaag eventjes géén internationale webshop, maar een online winkelplatform voor dameskleding van Nederlandse bodem: Hip Voor Haar. Van enkellaarsjes en dames sneakers tot schattige blouses en flamboyante cocktailjurken, je vindt er zo ongeveer alles. (Zelfs beauty producten en sieraden om het nou helemaal af te maken.) Hip Voor Haar combineert de beste Nederlandse webshops tot één platform, waardoor je niet meer het hele web hoeft af te struinen maar de gewenste zoekresultaten in één duidelijk overzicht te zien krijgt. Uiteraard heb ik ook mijn eigen favorieten geselecteerd, die zie je hierboven!

1: ASOS luipaard bikerjas / 2: Elizabeth and James jurk / 3: Filippa K jas / 4: Warehouse top / 5: 55DSL shirt

Tags: , , ,

Leave a Reply