oktober 16, 2011 8

Opposites on the streets

Sunday evening inspiration. Prints, textures, black leather & bold, colored prints. Opposites of each other, but still a compilation of everything I love. Who is your favorite – not minding that one of them is no one less than Anna Dello Russo?

Tags: , , , , , , ,

8 COMMENTS to “Opposites on the streets”

 1. Julie Khuu schreef:

  Love all the baroque inspiration seen this Fall…the golds, the glitz, the glam…all a mishmash of gorgeous textures I just want to feel/touch/see/wear!

  xo-Julie
  Peace. Love. LOL!

  http://www.HauteKhuuture.com

 2. Maria schreef:

  I love the pictures :)

  xoxo
  Maria Jernov

  http://www.mariajernov.blogspot.com

 3. Laura_Fash schreef:

  Nou, hallo!! Send that pink clutch my way!

 4. Leonie schreef:

  Hi Renee!

  Sorry voor mijn late reactie, was super druk deze week!
  We hadden een grote vintage sale in onze winkel :)

  De Alexander Wang laarsjes zijn echt HELL! Ik zou ze niet kopen als ik jou was … ik twijfel zelf ook of ik ze verkoop. Maar mijn vriend zegt dat ik ze moet houden alleen om naar te kijken haha. Ik kan ze eigenlijk niet langer dan een uur aan. Ik heb nooit last van mijn enkels en knieën maar als ik deze schoenen aan heb krijg ik echt een zeurende pijn in mijn enkels én knieën omdat ze gewoon te hoog zijn. Het zijn een soort spitzen eigenlijk ;)

  x Leonie

 5. Lucy schreef:

  De eerste!
  Ben niet zo van de bloemenprintjes, wel van leer :)
  X, Lucy

 6. ...love Maegan schreef:

  Anna Dello Russo always wears such fun ensembles!

Leave a Reply