april 12, 2011 8

Crystal clear wedges

New in my shoe-closet, these perfectly designed shoe boots with clear perspex wedge heels! After keeping it a bit low on expanding my collection for a while and only allowing myself to purchase shoes if they were more than I ever wanted, I treated myself on these beauties. A good architectural heel design is for me the most important feature of a shoe, so these are damn perfect, everything I want in one shoe. Well, apart for the fact they fit a whole size too small, but I’ll take that for granted. Modekungen.

Tags: , , , , , , ,

8 COMMENTS to “Crystal clear wedges”

 1. Suzanne schreef:

  wauw! waar komen ze vandaan! ze doen me sowieso denken aan de prada’s :)

 2. Renée Sturme schreef:

  Modekungen.se ;) Ik zou inderdaad willen dat ik die Prada’s kon betalen! Zo mooi…

 3. mimi schreef:

  nice!!!

 4. Paula schreef:

  Hi, may i ask where you got these shoes from? they’re awesome. many thanks

 5. Renée Sturme schreef:

  It says at the end of the post, Modekungen ;)

 6. Mai schreef:

  Mijn zus liet deze schoenen zien op een plaatje en ik ben er hard op zoek naar gegaan… toen kwam ik je blog tegen! :D Ik vind ze echt zo geweldig, dat ik ze misschien ook wel koop. Maar jij adviseerd dus een maatje groter te nemen?
  Bevallen de schoenen je nog steeds?

 7. Renée Sturme schreef:

  Ze bevallen zeker, maar je moet ze niet voor de kwaliteit nemen, want die is echt slecht. Vallen ook absoluut een hele maat te klein (en ik heb dan ook nog eens smalle voeten)! Puur voor het design dus ;-)

Leave a Reply