juni 15, 2008 8

Vintage skirt to dress

At Laura Dolls in Amsterdam I bought this skirt at the skirt section, priced only €25 (which is cheap over there) intended to wear as a dress. Personally I think it looks so romantic a fairytale-like worn as a dress, I felt like an angel when wearing it. All the layers of lace and embroidery are beautiful. Pictures of me coming soon.

8 COMMENTS to “Vintage skirt to dress”

 1. Joni zegt:

  hij is súper mooi!

  nog iets…ik had eens een jurk in de episode gekocht maar hij moest een stukje kortje (hij is net iets te lang voor mijn figuur). Nu heb ik dat gedaan op een methode die ik hier bij jou heb gezien waarbij je zo enkele punten bij elkaar neemt en je zo precies van die gedrapeerde zakken krijgt of hoe ik het ook moet beschrijven. Het ziet er mooi uit ik ben heel tevreden met men jurk nu, maar ik wilde je da laten weten want ik hoop dat je het ni erg vindt! Ik wil gerust, wanneer het nodig zou zijn, jou vermelden:)

  groeten

 2. Robin zegt:

  Mooie rok en idd niet duur want sommige prijzen daar zijn echt belachelijk…maar je hebt dan wel ook iets geweldigs en het is uniek.

 3. Robin zegt:

  en het is idd nog leuker als je het als een jurk draagt…

 4. Sam zegt:

  Wat een plaatje is die rok. Zo verschrikkelijk mooi

 5. Rebecca zegt:

  Heeeeeeeeeeeeel mooi!
  Laura Dolls heeft altijd leuke kleren, ik ben er ook eens geweest en ga er deze zomer maar weer eens heen als ik in A’dam ben.

 6. knockoff zegt:

  i can’t see the photo

Leave a Reply